Energetická optimalizace budov a provozů

Chcete snížit energetickou náročnost Vaší nemovitosti či celého podniku? Chcete obměnit staré technologie na výrobu energie za nové? Plánujete využívat odpadní energie ve výrobních procesech nebo zavést či zmodernizovat systém měření a regulace? Uvažujete o modernizaci či rekonstrukci? Kontaktujte nás - víme jak to udělat za přispění dotací!

zjistit více
Rekonstrukce a stavba veřejných budov

Každý objekt potřebuje údržbu a rekonstrukci. Již máte plán oprav? Hledáte optimalizaci nákladů? Spolupracujte s námi, pomůžeme Vám připravit a optimalizovat Vaše investice.

zjistit více
Rekonstrukce či výstavba podnikatelských nemovitostí

Podniky všech velikostí mohou v rámci dotací z EU čerpat finance na rekonstrukci, modernizaci či výstavbu nemovitostí. Připravíme pro Vás vše potřebné - stavební projektovou dokumentaci a žádost o dotaci. Spolu s námi podpořte rozvoj Vašeho podnikání!

zjistit více

Firma ArchSta servis, s.r.o.
Profesionalita, důvěra a komplexní služby.

Vítejte na stránkách projekční a poradenské firmy ArchSta servis, s.r.o.

Hledáte-li odpovědného partnera pro přípravu podkladů k Vašim investičním záměrům, neváhejte nás kontaktovat. Odborně Vám poradíme a připravíme pro Vás konkrétní závaznou nabídku spolupráce. 

Pokud hledáte zpracovatele projektové dokumentace, nebo zpracovatele dotační žádosti,  jste tu také správně, kontaktujte nás, zajistíme pro Vás vše potřebné. 

Těšíme se na Vás, splnění Vašich požadavků bude pro nás prioritou.

S pozdravem a přáním pěkného dne. 

                                                       Ing. Jiří Ciboch, jednatel

všechny reference